KöD København

På Admiralgade lige ved Nikolaj Plads, ligger restaurant KöD Kbh, området blev før i tiden omtalt som ”Maven” – Et kødmarked hvor boderne lå tæt, og havde man en skilling på lommen kunne man altid få et glas og en bid mad.
I dag er området velbesøgt af turister, både fordi Christiansborg, Kgs Nytorv og strøget indkapsler området omkring Nikolaj Plads og Admiralgade.
I sommeren 2015 åbnede KöD på Admiralgade og har sidenhed haft vokseværk og der er i dag to KöD restauranter i København.

Lej herreværelset på KöD

Dit perfekte selskabslokale hvor i sidder helt for jer selv. Lokalet er perfekt til 6 personer og i kan lukke døren helt og være helt jer selv.

Herreværelset er trods navnet for alle, og man kan også booke det til familiefødselsdagen hvis man mangler et lokale at invitere sine nærmeste til fødselsdag.

Vi har masser af muligheder for den løsning der passer jer, i kan vælge enten fra vores a la carte eller tage en af vores selskabsmenuer, som I kan se ved at klikke her. 

Vi har også lokaler hvor I kan være op til 60 personer for jer selv.

Betingelser for leje af herreværelset:

Det koster som udgangspunkt ikke noget at leje herreværelset, udover i skal købe mad og drikke via os. Dog er der enkelte regler for at booke det en fredag eller lørdag.

  • I kan booke kl. 18.00 eller 20.30 og have bordet i max 2.5 time, hvis i køber for minimum 2.000 kr
  • Køber i for minimum 3.500 kan i booke bordet når i vil, og have det så længe i har lyst.

 

Send en mail på info@koedkbh.dk for mere info.KöD København

Forespørgsler om selskaber, ud af huset, mm kan ske i nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tag på rundtur i vores restaurant med Google Maps: