fbpx

KöD Aarhus

KöD-eventyret begyndte i forsommeren 2014 med første restaurantåbning i Aarhus. Siden da har KöD været et yndet besøgssted for kødhungrende aarhusianere samt turister. Den store efterspørgsel gjorde, at den lille perle flyttede ind i større lokaler ved åen i Aarhus i 2017. Både de lækre bøffer, udsøgte vine samt den afslappede og hyggelige stemning fulgte med ned til vandkanten.

Vi glæder os til at byde jer indenfor hos KöD Aarhus, hvor kvaliteten er i højsædet og servicen er personlig og nærværende.

KöD København

I det allermest centrale København – tæt på Strøget og med udsigt til Christiansborg – ligger KöD København på Admiralgade 25. Området blev før i tiden omtalt som ”Maven”; et kødmarked, hvor boderne lå tæt, og havde man en skilling på lommen, kunne man altid få et glas og en bid mad.
I dag er området velbesøgt af turister, bl.a. fordi Christiansborg, Kgs. Nytorv og Strøget indkapsler området. De små, hyggelige gader er dog også en favorit blandt lokale, der ønsker et lille pusterum fra det populære Strøget. 

KöD Vesterbro

VESTERBROGADE 33

Hos KöD Vesterbro har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer, hvor vi stiller selskabslokaler og dygtigt personale til rådighed.

Vi kan huse op til 150 spisende gæster, fordelt på to etager, så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller noget helt andet, så har vi den perfekte løsning. Vi tilgodeser jeres behov og skræddersyr sammen med jer det perfekte arrangement, så I blot kan læne jer tilbage og nyde aftenen.

KöD Oslo

Tollbugata 15, 0152 Oslo

I marts 2019 åbnede vi vores første KöD uden for de danske landegrænser. KöD Oslo bygger over præcis det samme koncept som dens danske søskende, dog med et lille norsk twist her og der. 

Udsøgt oplevelse!

KöD Aarhus har det møreste kød, som jeg nogensinde har smagt.
Min kæreste og jeg var inde og spise en lørdag aften, og var bestemt ikke skuffede! En fantastisk værtinde som gav gode råd om kødet, og hun ramte helt plet på vores ønsker!
Det er bestemt et anbefalelsesværdigt sted at gå hen.
Kødet var så mørt, at man kunne have skåret det med en ske

Pernille H via tripadvisor

Selskaber

Lad os gøre din aften til noget ekstraordinært

På KöD har vi stor erfaring med at planlægge og arrangere selskaber uanset størrelse, lejlighed, ønsker og behov.