KöD Menu

Konceptet er simpelt: Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet. Sidst, men ikke mindst, byder vi på en stemning, der forhåbentlig giver dig lyst til at komme igen.

Menuen er gældende t.o.m. 5/11-2023

Start dit måltid med sprøde snacks

SNACK SERVERING

Friterede grønne oliven
Vendt i Semolinamel & buttermilk. Hertil mild hvidløgscreme
Frisk ravioli & trøffelmousse
Frisk ravioli på glaskål med fyld af trøffelmousse & urter
Koldrøget laks på sprød pasta
Med skalotteløg, dild & citron
85,-
X
Lufttørret skinke med tempurarejer

105,-

Med tyndtskåret, lufttørret Seranoskinke, mild hvidløgscreme, spæd salat & Vesterhavsost
Burrata & tomat

95,-

Klassisk, cremet italiensk burrata med friske & syltede tomater, balsamicoglace & frisk basilikum
Hvidløgsmarinerede tigerrejer

115,-

Tigerrejer marineret i hvidløg på en bund af syrlig tomatsauce med spicy dip på tabasco, peberrod & tomat
Jomfruhummer tortellini

105,-

Hjemmelavet tortellini med jomfruhummer, urteolie & jomfruhummersauce
Oksecarpaccio

95,-

Tyndskåret dansk okse med Vesterhavsost, focaccia crumble, rødvinssyltede perleløgsskaller & brunet smørcreme
KöD Tatar

105,-

Rørt tatar af dansk okse med olivenolie, modnet parmesan, havsalt & knust sort peber. Serveres med brændt porremayo, syltet citronskal & sprøde kartoffelchips

UDSKÆRINGER

X

Alle bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør & krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.

RIBEYE

700 g. | “CöTE DE KöD” – HEREFORD – ANGUS – URUGUAY

750,-

Kornfodret – Modnet i min. 35 dage
350 g. | HEREFORD – ANGUS – URUGUAY

450,-

Kornfodret – Modnet i min. 35 dage
350 g. | HEREFORD – ANGUS – USA

475,-

Kornfodret – Modnet i min. 35 dage
250 g. | HEREFORD – ANGUS – URUGUAY

350,-

Kornfodret – Modnet i min. 35 dage

MØRBRAD

400 g. | CHATEAUBRIAND HEREFORD/ANGUS – URUGUAY

650,-

Græsfodret/kornfodret – Modnet i min. 35 dage. Serveres trancheret af køkkenet, hvilket gør den ideel til 2 personer
200 g. | HEREFORD – ANGUS – URUGUAY

310,-

Græsfodret/kornfodret – Modnet i min. 35 dage

STRIPLOINS

300 g. | NEW YORK STRIP – HEREFORD – ANGUS – USA

380,-

Kornfodret – Modnet i min. 35 dage
300 g. | UG STRIP – HEREFORD – ANGUS – URUGUAY

355,-

Kornfodret – Modnet i min. 28 dage

WAGYU STRIPLOIN

150 g. | JAPANESE BLACK – JAPAN

595,-

Fodring: Majs, korn & japansk øl - Grade 4A. Fun Fact: Kvæget får masseret risvin ind i huden og pelsen

KÖD Explorer

X

Udvalg af steaks, grillet efter kokkens anbefaling: medium-rare.
Trancheret i køkkenet & perfekt til at dele

1200,-

SAUCES // Ad libitum sauce – pr. person

X
Hjemmerørt lun bearnaise

20,-

Cremet sauce med klaret smør, syre & frisk estragon
Madagaskarpeber

20,-

Krydret sauce med hele madagaskarpeberkorn, smagt til med fløde
Signatursauce – Portvin

20,-

Sødlig & balanceret sauce på portvin

SIDE ORDERS

X

Alle side orders bestilles separat & serveres i skåle ved siden af bøffen.
På den måde kan I dele dem, som I lyster.

Chili/hvidløg fries

50,-

Tynde fries med hjemmelavet chili/hvidløgsblanding
Trøffel fries

60,-

Tynde, sprøde fries med trøffel & frisk estragon
Steak fries á la KöD

45,-

Store steak fries med frisk timian & havsalt
Sweet potato fries

45,-

Tynde pommes af sødkartoffel med frisk timian & havsalt

Opgrader dine fries // Vesterhavsost & urter +10

Brændende kærlighed & wagyu

55,-

Kartoffelmos med bøgerøget bacon & løgkompot sauteret i wagyufedt & smør
Caesarsalat

45,-

Med hjertesalat, caesardressing, sprøde croutoner & Vesterhavsost
Stegte bønner & hvidløg

45,-

Lynstegte bønner i smør & hvidløgsolie. Toppet med revet Vesterhavsost & frisk citronskal
KöDs hvidløgsbrød

45,-

Med confiteret hvidløg, persillesmør & havsalt
Smørsauterede marksvampe

45,-

Med syltede perleløg & timian
Tomat & basilikum

45,-

Friske cherrytomater, gule semi-dried tomater, frisk basilikum & cremet hvid ost
Corn ribs

50,-

Friterede majs med hjemmelavet krydderi, persille & hvidløgscreme.

ALTERNATIVER

X
KöD Double Bacon Cheeseburger

195,-

2 x 140g. hakkebøf med grønt, cheddar & bacon. Serveres med dip & chili/hvidløg fries
Vegetarsteak

150,-

200 g. saltbagt knoldselleri med rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost
Sprød dansk kylling

185,-

Sprød, paneret dansk kylling af overlår. Tilberedt med citron & rosmarin
KöD Tatar som hovedret

230,-

Serveres med Steak fries á la KöD

DESSERTER

X
Chocolate brownie

95,-

Med hindbærmousse, friske bær & krystalliseret hvid chokolade
Fried apple pie

95,-

Hjemmelavet æblekompot i sprød butterdej med vaniljeis, brændt hvid chokolade, brunsviger sauce & skovsyre
Klassisk creme brulee

95,-

Med hindbærsorbet

SIGNATURMENU

3 retter for  495,-

Forret

Vælg mellem
KöD tatar & Jomfruhummer tortellini

Hovedret

200 g. | Mørbrad– Hereford – Angus – URUGUAY
Kornfodret – Modnet i min. 35 dage
Steak fries á la KöD
Store steak fries med frisk timian & havsalt
Tomat & basilikum
Friske cherrytomater, gule semi-dried tomater, frisk basilikum & cremet hvid ost
Corn ribs
Friterede majs med hjemmelavet krydderi, persille & hvidløgscreme.
Sauce
Vælg mellem:
Bearnaise,
Madagaskarpeber,
Portvin

Dessert

Klassisk creme brûlée
m. hindbærsorbet

VINMENU

3 glas for  285,-
Estate Sauvignon Blanc, Misty Cove
New Zealand, Marlborough, 2022
Pinot Noir, Mac Murray Ranch
California, Russian River, 2018
Moscato d’Asti, Ca’ del Baio
Italien, Piemonte, 2022

thank you so much

We will get back to you