Hovedretter
Vores bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.
Ribeye
-
350g. Hereford – Angus
475,-USA – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
250g. Hereford – Angus
350,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
350g. Hereford – Angus
450,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
700g. “Cöte de KöD” – Hereford
750,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
Mørbrad
-
200g. Hereford/Angus
295,-Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 35 dage
Striploin
-
300g. New York Strip – Hereford/Angus
355,-USA – Kornfodret – Modnet i min. 35 dage
-
300g. UG Strip – Hereford/Angus
355,-Uruguay – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage
-
450g. KöD de Strip – Hereford/Angus
495,-USA – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage
Wagyu Striploin
-
150g. Japanese Black
595,-Japan – Grade 4A – Fodring: Majs, korn & japansk øl
Fun Fact: Kvæget får masseret risvin ind i huden og pelsen
Alternativer
-
KöD Tatar som hovedret
225,-Serveres med Steak Fries à la KöD
-
Sprød dansk kylling
185,-Sprød, paneret dansk kylling af overlår. Tilberedt m. citron & rosmarin
-
Vegetarsteak
150,-200 g. saltbagt knoldselleri m. rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost
-
KöD Double Bacon Cheeseburger
195,-2 x 140g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Serveres m. dyppelse & chili/hvidløg fries