fbpx

Snacks


  • Start dit måltid med sprøde snacks og et godt glas Cava

  • Snacks

    per person 45,-

    3 forskellige snacks sammensat af køkkenet

  • Cava på glas

    70,-

    Brut el. Semi-Seco

Forretter


  • Østers-servering

    95,-

    Plain – m. vinaigrette & skalotteløg
    Pocheret – m. dildolie & fløde
    Passion – m. passionsfrugt & pinjekerner

  • Oksecarpaccio

    95,-

    Tyndskåret dansk mørbrad m. Vesterhavsost, croutoner & brunet smørcreme

  • Lufttørret skinke & tempurarejer

    90,-

    Friterede rejer i tempura m. 24 mdr. serranoskinke, hvidløgsmayo, sprøde urter & Vesterhavsost

  • KöD Tatar

    95,-

    Rørt tatar af dansk oksemørbrad m. cognac, tabasco, kapers, sprød tuiles, tatarsauce & urtesalat

  • Jomfruhummer ravioli

    95,-

    Hjemmelavet ravioli m. jomfruhummer, urteolie, engsyre & jomfruhummersauce

  • ”Lidt af det hele til bordet”

    130,- pr person

    Taco m. tatar
    Tomat & mozzarella m. gule semi-dried tomatoes
    Rejer i chili & hvidløg

Hovedretter


Alle bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.

Danmark | Prime Danish Crown – Græs- og kornfodret

  • Mørbrad

    285,-

    225 g.

  • Striploin

    320,-

    350 g.

  • Chateaubriand

    595,-

    450 g.


USA | Greater Omaha - Hereford/Angus - Kornfodret

  • Ribeye - modnet i min. 35 dage

    395,-

    400g.

  • New York Strip - modnet i min. 35 dage

    320,-

    300g.


Australia
  • Wagyu - AA8 - Grade 8+ - Korn- & majsfodret

    595,-

    200 g. Striploin 

  • Ribeye - Hereford/Angus – Kornfodret

    320,-

    350 g.

Uruguay | Hereford - Kornforet

  • Ribeye - modnet i min. 35 dage

    245,-

    300 g.

  • Ribeye - modnet i min. 35 dage

    295,-

    400 g.

  • “Cöte de KöD” - modnet i min. 35 dage

    565,-

    700 g.
    Deles af 2 eller tag udfordringen op alene


Alternativer

  • KöD Tatar som hovedret

    225,-

    Rørt tatar af dansk oksemørbrad m. cognac, tabasco, kapers, sprød tuiles, tatarsauce & urtesalat. Serveres med Steak Fries à la KöD

  • KöD Burger

    175,-

    200 g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Hertil følger dyppelse & Chili Fries

  • Sprød friteret kylling

    175,-

    Dansk kylling paneret m. sprøde flakes & cajun krydderi, hertil valgfri sauce

Sides orders


Alle sides bestilles separat og kommer i skåle ved siden af bøffen, så I kan dele dem, som I lyster.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Sweet Potato Fries

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Trøffel Fries

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Chili Fries

    40,-

    Tynde fries med hjemmelavet chiliblanding

  • Tomat & mozzarella

    45,-

    Syltede tomater, gule semi-dried tomatoes & mozzarella

  • Grillede gulerødder & letsaltet hvid ost

    40,-

    m. honning & rosmarin

  • Grillede broccolini

    45,-

    m. granatæblekerner & ristede cashewnødder

  • Smørsauterede marksvampe

    40,-

    m. grillede løg & timian

  • Sommersalat

    40,-

    m. vandmelon, letsaltet hvid ost, kerner & vinaigrette

  • Gratinerede aspargeskartofler

    40,-
    Smørsauterede m. Vesterhavsost & bøgerøget bacon

Saucer

Der følger en valgfri sauce med til alle hovedretter.
Spørg endelig efter mere.

  • Hjemmerørt lun bearnaise

    Cremet sauce med klaret smør, syre & frisk estragon
  • Madagaskarpeber

    Krydret sauce med hele madagaskarpeberkorn, smagt til med fløde
  • Signatursauce - Portvin

    Sødlig balanceret nedkogt sauce på portvin

Desserter


  • Rabarber & Passion

    75,-
    Rabarberkompot, sprød lime-marengs, kagecrumble & passionsfrugtis
  • KöD Chokolade & Peanuts

    75,-
    Vaniljeis m. kraftig chokoladekage, peanut tuiles, syltede solbær & saltet karamel
  • Hvid chokolademousse

    70,-
    m. friske hindbær, rålakrids, syrlig coulis, sprødt & citronmelisse
  • ”Jordbærtærte”

    75,-
    Mazarinkage, grapefrugt-marengs, jordbærsne & jordbærcurd