fbpx

Snacks


  • Start dit måltid med sprøde snacks og et godt glas bobler

  • Snacks

    per person 50,-

    3 forskellige snacks sammensat af køkkenet

Forretter


  • KöD Tatar

    105,-

    Rørt tatar af dansk okse m. sennep, peberrod, skalotteløg, kapers, purløg & estragon. Serveres m. hvidløgscreme & jordskokkechips

  • Crispy chicken wings

    95,-
    Paneret, dansk kylling, der er friteret gylden. Serveres m. chipotle-mayo & toppet m. engsyre
  • Jomfruhummer ravioli

    105,-

    Hjemmelavet ravioli m. jomfruhummer, urteolie
    & jomfruhummersauce

  • Teriyaki tempura rejer

    105,-

    m. sprød wonton, råsyltede grøntsager, teriyakisauce & shiso

  • Oksecarpaccio

    95,-

    Tyndskåret, dansk okse m. Vesterhavsost, bølgede croutoner, rødvinssyltede perleløgsskaller & brunet smørcreme

  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer

    115,-

    Tigerrejer marineret i hvidløg m. spicy dip på tabasco, peberrod & tomat

  • Burrata & tomat

    95,-

    Klassisk cremet italiensk burrata serveret m. friske & syltede tomater, balsamicoglace & frisk basilikum

KöD Signatur Menu


Har du svært ved at beslutte dig? Vi har gjort arbejdet for dig og sammensat en skøn 3-retters menu med nogle af vores mest populære retter. Gør aftenen ekstra festlig med vores tilhørende vinmenu, der består af 2 glas udsøgte vine samt en lækker cocktail.
Prikken over i’et på den perfekte KöD-oplevelse.

Menu

3 RETTER 495,-
Forret
Vælg mellem
KöD Tatar og Jomfruhummer ravioli

Hovedret

200g. Hereford/Angus mørbrad fra Uruguay

Ad libitum sides
Steak Fries à la KöD
Tomat & basilikum
Friterede majs
Valgfri sauce

Dessert
Klassisk creme brulee
m. hinbærsorbet

Vinmenu

3 GLAS 265,-
Sauvignon Blanc
Steininger, 2021
Østrig

Chateauneuf du Pape
Palais d’Ete, Caves des Papes, 2021
Rohne, Frankrig

Cocktail Shake
Martini Fiero, citronsaft, æggehvider,
Angostura & gomme

Hovedretter


Vores bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.

Ribeye

  • 350g. Hereford – Angus

    475,-

    USA – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 250g. Hereford – Angus

    350,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 350g. Hereford – Angus

    450,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 700g. “Cöte de KöD” – Hereford

    750,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage


Mørbrad
  • 200g. Hereford/Angus

    310,-

    Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 35 dage


Striploin
  • 300g. New York Strip – Hereford/Angus

    355,-

    USA – Kornfodret – Modnet i min. 35 dage

  • 300g. UG Strip – Hereford/Angus

    355,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage

  • 450g. KöD de Strip – Hereford/Angus

    495,-

    USA – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage

Wagyu Striploin
  • 150g. Japanese Black

    595,-

    Japan – Grade 4A – Fodring: Majs, korn & japansk øl
    Fun Fact: Kvæget får masseret risvin ind i huden og pelsen


Alternativer

  • KöD Tatar som hovedret

    225,-

    Serveres med Steak Fries à la KöD

  • Sprød dansk kylling

    185,-

    Sprød, paneret dansk kylling af overlår. Tilberedt m. citron & rosmarin

  • Vegetarsteak

    150,-

    200 g. saltbagt knoldselleri m. rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost

  • KöD Double Bacon Cheeseburger

    195,-

    2 x 140g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Serveres m. dyppelse & chili/hvidløg fries

Side orders


Alle side orders bestilles separat og serveres i skåle ved siden af bøffen, så I kan dele dem, som I lyster.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    45,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Sweet Potato Fries

    45,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Trøffel Fries m. frisk estragon

    60,-

    Tynde, sprøde fries m. trøffel & frisk estragon
    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Chili/Hvidløg Fries

    50,-

    Tynde fries med hjemmelavet chiliblanding

  • Tomat & basilikum

    45,-

    Friske cherrytomater, gule semi-dried tomatoes, frisk basilikum & cremet hvid ost

  • KöDs hvidløgsbrød

    45,-
    m. confiteret hvidløg, persillesmør & havsalt
  • Smørsauterede marksvampe

    45,-
    m. syltede perleløg & timian
  • Cæsarsalat

    45,-

    m. hjertesalat, cæsardressing, sprøde croutoner & Vesterhavsost

  • Stegt palmekål & hvidløg

    45,-

    Lynstegt palmekål i smør & hvidløgsolie. Toppet m. vesterhavsost & frisk citronskal

  • Corn ribs

    50,-

    Friterede majs m. hjemmelavet krydderi, persille & hvidløgscreme

  • Brændende kærlighed & wagyu

    55,-

    Kartoffelmos m. bøgerøget bacon, wagyu & smørsauteret løgkompot

Ad libitum sauce  – Pris pr. person 

  • Hjemmerørt lun bearnaise

    20,-

    Cremet sauce med klaret smør, syre & frisk estragon

  • Madagaskarpeber

    20,-

    Krydret sauce med hele madagaskarpeberkorn, smagt til med fløde

  • Signatursauce – Portvin

    20,-

    Sødlig balanceret, nedkogt sauce på portvin

SUNDAY ROAST

AD LIBITUM


SALAT

STEAK FRIES

BEARNAISE

KUN

295,-

Hver søndag afholder vi vores populære Sunday roast

Hver søndag kan du nyde restauranternes møre Tri-Tip Roast fra Uruguay med side orders: Steak Fries à la KöD, årstidens salat og restaurantens hjemmelavede bearnaise. Og der vil være rigeligt af det!

Menuen er ad libitum, og køkkenet vil stå klar til at fylde gæsternes glade søndagsmaver til en skarp pris!

Desserter


  • Klassisk creme brulee

    95,-

    m. hindbærsorbet

  • Fried apple pie

    95,-

    Hjemmelavet æblekompot i sprød butterdej m. vaniljeis, brændt hvid chokolade & skovsyre

  • Chocolate brownie

    95,-
    m. hindbærmousse, brombærkompot & krystalliseret hvid chokolade