Hovedretter
Vores bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.
Ribeye
-
350g. Star – Angus
475,-USA – Kornfodret – Modnet min. 28 dage
-
300g. Hereford
275,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
400g. Hereford
325,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
700g. “Cöte de KöD” – Hereford
595,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
Mørbrad
-
200g. Hereford/Angus
265,-Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 28 dage
-
450g. Chateaubriand – Hereford/Angus
595,-Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 28 dage
New York Strip
-
300g. Exclusive – Hereford/Angus
345,-USA – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage
Wagyu Striploin
-
150g. Japanese Black
555,-Japan – Grade 4A – Fodring: Majs, korn & japansk øl
Fun Fact: Kvæget får masseret risvin ind i huden og pelsen
Pluma
-
225-250g. Sortfodsgris – Iberico
255,-Spanien – Agernfodret – Serveres mediumstegt
Alternativer
-
KöD Tatar som hovedret
225,-Serveres med Steak Fries à la KöD
-
Sprød friteret dansk kylling
175,-Dansk kylling marineret i kærnemælk, timian & hvidløg. Dyppet i KöDs egen pankopanering
-
Vegetarsteak
150,-200 g. saltbagt knoldselleri m. rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost
-
KöD Bacon Cheeseburger
175,-200 g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Hertil følger dyppelse & chili/hvidløg fries