Hovedretter
Alle bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.
Ribeye
-
400g. Greater Omaha – Hereford/Angus
395,-USA – Kornfodret
-
350g. Angus/Hereford
350,-Australien – Kornfodret
-
300g. Hereford
245,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
400g. Hereford
295,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
-
700g. “Cöte de KöD” – Hereford
565,-Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage
Mørbrad
-
225g. Hereford
285,-Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 35 dage
-
450g. Chateaubriand – Hereford
595,-Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 35 dage
New York Strip
-
300g. Greater Omaha – Hereford/Angus
325,-USA – Kornfodret
Wagyu
-
150g. Snowbeef – ”Hida-Gyu”
545,-Japan – Grade 5A – Fodring: Majs, korn & japansk øl
Pluma
-
225-250g. Sortfodsgris – Iberico
235,-Spanien – Agernfodret – Serveres mediumstegt
Alternativer
-
KöD Tatar som hovedret
225,-Serveres med Steak Fries à la KöD
-
KöD Burger
175,-200 g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Hertil følger dyppelse & chili/hvidløg Fries
-
Sprød friteret kylling
175,-Dansk kylling paneret m. sprøde flakes & cajun krydderi, hertil valgfri sauce
-
Vegetarsteak
150,-200 g. saltbagt knoldselleri m. rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost