Hovedretter
Alle bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.
Danmark | Prime Danish Crown – Græs- og kornfodret
-
Mørbrad
285,-225 g.
-
Chateaubriand
595,-450 g.
USA | Greater Omaha - Hereford/Angus - Kornfodret
-
Ribeye - modnet i min. 35 dage
395,-400g.
-
New York Strip - modnet i min. 35 dage
320,-300g.
Japan Fodret med Korn, majs & japansk øl
-
Wagyu - Grade 5A
459,-150g. Snowbeef – ”Hida-gyu”.
Australien
-
Ribeye - Hereford/Angus – Kornfodret
320,-350 g.
Uruguay | Hereford - KORNFODRET
-
Ribeye - modnet i min. 35 dage
245,-300 g.
-
Ribeye - modnet i min. 35 dage
295,-400 g.
-
“Cöte de KöD” - modnet i min. 35 dage
565,-700 g.
Deles af 2 eller tag udfordringen op alene
Alternativer
-
KöD Tatar som hovedret
225,-Tatar af dansk oksemørbrad, tomatiseret creme, sprøde kapers & rød shiso. Serveres med Steak Fries à la KöD -
KöD Burger
175,-200 g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Hertil følger dyppelse & chili/hvidløg Fries
-
Sprød friteret kylling
175,-Dansk kylling paneret m. sprøde flakes & cajun krydderi, hertil valgfri sauce