fbpx

Snacks


  • Start dit måltid med sprøde snacks og et godt glas Cava

  • Snacks

    per person 50,-

    3 forskellige snacks sammensat af køkkenet

  • Cava på glas

    70,-

    Brut el. Semi-Seco

Forretter


  • KöD Tatar

    105,-

    Tatar af dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porreolie & grove croutoner

  • Jomfruhummer ravioli

    95,-
    Hjemmelavet ravioli m. jomfruhummer, urteolie & jomfruhummersauce
  • Sprøde tempura tacos

    95,-

    Sprøde skaller m. friteret reje, chipotlemayo, syltet grønt & sakura

  • Lufttørret skinke & tempurarejer

    90,-

    Friterede rejer i tempura m. 24 mdr. serranoskinke, hvidløgsmayo, sprøde urter & Vesterhavsost

  • Oksecarpaccio

    95,-

    Tyndskåret, dansk okse m. Vesterhavsost, bølgede croutoner, rødvinssyltede perleløgsskaller & brunet smørcreme

  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer

    105,-

    Tigerrejer marineret i hvidløg, serveret på is m. spicy dip på tabasco, peberrod & tomat

Hovedretter


Vores bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.

Ribeye

  • 400g. Exclusive – Hereford/Angus

    395,-

    USA – Kornfodret – Modnet min. 28 dage

  • 350g. Angus/Hereford

    350,-

    Australien – Kornfodret – Modnet min. 28 dage

  • 300g. Hereford

    245,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 400g. Hereford

    295,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 700g. “Cöte de KöD” – Hereford

    565,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage


Mørbrad
  • 200g. Hereford/Angus

    255,-

    Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 28 dage

  • 450g. Chateaubriand – Hereford/Angus

    595,-

    Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 28 dage


New York Strip
  • 300g. Exclusive – Hereford/Angus

    325,-

    USA – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage

Wagyu
  • 150g. Japanese Black

    545,-

    Japan – Grade 4A – Fodring: Majs, korn & japansk øl
    Fun Fact: Kvæget får masseret risvin ind i huden og pelsen


Pluma
  • 225-250g. Sortfodsgris – Iberico

    235,-

    Spanien – Agernfodret – Serveres mediumstegt 


Alternativer

  • KöD Tatar som hovedret

    225,-

    Serveres med Steak Fries à la KöD

  • KöD Burger

    175,-

    200 g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Hertil følger dyppelse & chili/hvidløg fries

  • Sprød friteret dansk kylling

    175,-

    Dansk kylling marineret i kærnemælk, timian & hvidløg. Dyppet i KöDs egen pankopanering

  • Vegetarsteak

    150,-

    200 g. saltbagt knoldselleri m. rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost

Side orders


Alle side orders bestilles separat og serveres i skåle ved siden af bøffen, så I kan dele dem, som I lyster.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Sweet Potato Fries

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Trøffel Fries m. frisk estragon

    55,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Chili/Hvidløg Fries

    45,-

    Tynde fries med hjemmelavet chiliblanding

  • Tomat & Mozzarella

    45,-

    Syltede tomater, gule semi-dried tomatoes & mozzarella

  • Smørsauterede marksvampe

    40,-
    m. syltede perleløg & timian
  • Cæsarsalat

    40,-

    m. hjertesalat, cæsardressing, sprøde croutoner & Vesterhavsost

  • Blomkål & ristede mandler

    40,-

    m. grov sennep, syltede perleløgsskaller & estragon

  • Majs & chipotle

    40,-

    m. Vesterhavsost, forkullet hvidløg & chiliflager

Saucer

Der følger en valgfri sauce med til alle hovedretter.
Spørg endelig efter mere.

  • Hjemmerørt lun bearnaise

    Cremet sauce med klaret smør, syre & frisk estragon
  • Madagaskarpeber

    Krydret sauce med hele madagaskarpeberkorn, smagt til med fløde
  • Signatursauce – Portvin

    Sødlig balanceret, nedkogt sauce på portvin

SUNDAY ROAST

AD LIBITUM


SALAT

STEAK FRIES

BEARNAISE

KUN

225,-

Hver søndag afholder vi vores populære Sunday roast

Hver søndag kan du nyde restauranternes møre Tri-Tip Roast fra Uruguay med side orders: Steak Fries à la KöD, årstidens salat og restaurantens hjemmelavede bearnaise. Og der vil være rigeligt af det!

Menuen er ad libitum, og køkkenet vil stå klar til at fylde gæsternes glade søndagsmaver til en skarp pris!

Desserter


  • Klassisk creme brulee

    70,-
    m. passionsfrugtsorbet
  • Citrusbraiseret rabarber & vaniljecreme

    70,-

    m. brændt chokolade & honningslør

  • Triple chocolate brownie

    70,-
    m. friske brombær & appelsin gel

VI ÅBNER 6. MAJ 2021

Vi glæder os til igen at kunne invitere jer indenfor til en aften i kødets tegn.
Book dit bord allerede nu.