fbpx

Snacks


  • Start dit måltid med sprøde snacks og et godt glas Cava

  • Snacks

    per person 50,-

    3 forskellige snacks sammensat af køkkenet

  • Cava på glas

    70,-

    Brut el. Semi-Seco

Forretter


  • KöD Tatar

    105,-

    Tatar af dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porreolie & grove croutoner

  • Tun tataki & sesam

    105,-
    Lynstegt tun m. variation af sesam, syltede gule tomater
    & thai pesto
  • Jomfruhummer ravioli

    105,-

    Hjemmelavet ravioli m. jomfruhummer, urteolie
    & jomfruhummersauce

  • Sprøde tempura tacos

    95,-

    Sprøde skaller m. friteret reje, chipotlemayo, syltet grønt & sakura

  • Lufttørret skinke & tempurarejer

    95,-

    Friterede rejer i tempura m. 24 mdr. serranoskinke, hvidløgsmayo, sprøde urter & Vesterhavsost

  • Oksecarpaccio

    95,-

    Tyndskåret, dansk okse m. Vesterhavsost, bølgede croutoner, rødvinssyltede perleløgsskaller & brunet smørcreme

  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer

    115,-

    Tigerrejer marineret i hvidløg m. spicy dip på tabasco, peberrod & tomat


KöD Signatur Menu

Har du svært ved at beslutte dig? Vi har gjort arbejdet for dig og sammensat en skøn 3-retters menu med nogle af vores mest populære retter. Gør aftenen ekstra festlig med vores tilhørende vinmenu, der består af 2 glas udsøgte vine samt en lækker cocktail.
Prikken over i’et på den perfekte KöD-oplevelse.

Menu

3 RETTER 450,-
Forret
Vælg mellem
KöD Tatar og Jomfruhummer ravioli

Hovedret
200 g. Oksemørbrad fra Uruguay

Ad libitum sides

Steak Fries à la KöD
Tomat & mozzarella
Stegte bønner & hvidløg
Valgfri sauce

Dessert
Klassisk creme brulee
m. passionsfrugtsorbet

Vinmenu

3 GLAS 265,-
Tiefenbrunner
Sauvignon Blanc, 2019
Alto adige – Italien

André Mathieu
Chateauneuf du Pape, Rouge, 2016
Rohne, SydFrankrig

Cocktail Shake
Martini Fiero, citronsaft, æggehvider,
Angostura & gomme

Hovedretter


Vores bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flagesalt.
Alle bøffer serveres på en bund af gulerodspuré.

Ribeye

  • 350g. Star – Angus

    395,-

    USA – Kornfodret – Modnet min. 28 dage

  • 350g. Angus/Hereford

    360,-

    Australien – Kornfodret – Modnet min. 28 dage

  • 300g. Hereford

    255,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 400g. Hereford

    305,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage

  • 700g. “Cöte de KöD” – Hereford

    575,-

    Uruguay – Kornfodret – Modnet min. 35 dage


Mørbrad
  • 200g. Hereford/Angus

    260,-

    Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 28 dage

  • 450g. Chateaubriand – Hereford/Angus

    595,-

    Uruguay – Græsfodret – Modnet i min. 28 dage


New York Strip
  • 300g. Exclusive – Hereford/Angus

    335,-

    USA – Kornfodret – Modnet i min. 28 dage

Wagyu Striploin
  • 150g. Japanese Black

    545,-

    Japan – Grade 4A – Fodring: Majs, korn & japansk øl
    Fun Fact: Kvæget får masseret risvin ind i huden og pelsen


Pluma
  • 225-250g. Sortfodsgris – Iberico

    235,-

    Spanien – Agernfodret – Serveres mediumstegt 


Alternativer

  • KöD Tatar som hovedret

    225,-

    Serveres med Steak Fries à la KöD

  • Sprød friteret dansk kylling

    175,-

    Dansk kylling marineret i kærnemælk, timian & hvidløg. Dyppet i KöDs egen pankopanering

  • Vegetarsteak

    150,-

    200 g. saltbagt knoldselleri m. rygeost, solbærvinaigrette & Vesterhavsost

  • KöD Bacon Cheeseburger

    175,-

    200 g. hakkebøf m. grønt, cheddar & bacon. Hertil følger dyppelse & chili/hvidløg fries

  • Svampetoast

    150,-

    Variation af grillede svampe m. fløde, smør, hvidløg & timian

Side orders


Alle side orders bestilles separat og serveres i skåle ved siden af bøffen, så I kan dele dem, som I lyster.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Sweet Potato Fries

    40,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Trøffel Fries m. frisk estragon

    55,-

    Vesterhavsost & urter +10,-

  • Chili/Hvidløg Fries

    45,-

    Tynde fries med hjemmelavet chiliblanding

  • Tomat & Mozzarella

    45,-

    Friske cherrytomater, gule semi-dried tomatoes & mozzarella

  • Grillet spidskål & brunet smør

    40,-
    m. rosmarin, nedkogt balsamico & friskost
  • Smørsauterede marksvampe

    40,-
    m. syltede perleløg & timian
  • Cæsarsalat

    40,-

    m. hjertesalat, cæsardressing, sprøde croutoner & Vesterhavsost

  • Stegte bønner & hvidløg

    40,-

    m. skalotteløg, citron & vesterhavsost

Saucer

Der følger en valgfri sauce med til alle hovedretter.
Spørg endelig efter mere.

  • Hjemmerørt lun bearnaise

    Cremet sauce med klaret smør, syre & frisk estragon
  • Madagaskarpeber

    Krydret sauce med hele madagaskarpeberkorn, smagt til med fløde
  • Signatursauce – Portvin

    Sødlig balanceret, nedkogt sauce på portvin

SUNDAY ROAST

AD LIBITUM


SALAT

STEAK FRIES

BEARNAISE

KUN

225,-

Hver søndag afholder vi vores populære Sunday roast

Hver søndag kan du nyde restauranternes møre Tri-Tip Roast fra Uruguay med side orders: Steak Fries à la KöD, årstidens salat og restaurantens hjemmelavede bearnaise. Og der vil være rigeligt af det!

Menuen er ad libitum, og køkkenet vil stå klar til at fylde gæsternes glade søndagsmaver til en skarp pris!

Desserter


  • Klassisk creme brulee

    75,-
    m. passionsfrugtsorbet
  • Broken apple pie

    75,-
    m. kanelskum, mørdej, hasselnødder
    & brændt hvid chokolade
  • Triple chocolate brownie

    75,-
    m. mascaponecreme, friske brombær
    & saltkaramel