KöD Aarhus

Åboulevarden 23 8000, Aarhus C

Steakhouse i Aarhus

KöD-eventyret begyndte i forsommeren 2014 med første restaurantåbning i Aarhus. Siden da har KöD været et yndet besøgssted for kødhungrende aarhusianere og turister. Den store efterspørgsel gjorde, at den lille perle flyttede ind i større lokaler ved åen i Aarhus i 2017. Både de lækre bøffer, udsøgte vine og den afslappede, hyggelige stemning fulgte med ned til vandkanten.

I samarbejde vil vi skræddersy den perfekte aften, hvad enten I er et par, en familie eller et større selskab.

Det siger gæsterne

På KöD Aarhus arbejder vi altid hårdt for, at alle vores gæster får en oplevelse, der ikke begrænser sig til maden. KöD Aarhus er en helhedsoplevelse. Vi håber, at I glemmer alt om hverdagen, når I træder ind ad døren hos os.

Martin B. Christiansen
Læs mere
Klart det bedste kød i Aarhus. Skal du have en god steak samt lækkert tilbehør så er det her du skal hen. Personalet er altid smilende og hjælpsom. Husk også at prøve deres lemonade, den er virkelig i særklasse.
Maria Kaste
Læs mere
Rigtig god betjening med servicemindede personale. Vi ankom tidligt, med to børn og fik lov at sidde i baren. Her fik børnene mocktails som var rigtige gode. Bartenderen var opmærksom og dygtigt. Maden var rigtig god, med mange muligheder og sideorders. Vi blev mere end mætte. Servitricerne var dygtige og meget opmærksomme. Kan helt klart anbefales.
Tom K
Læs mere
Vi fik steaks og de var tilberedte perfekt med dejlig grill stegeskorte og virkeligt lækker mørt og smagfuldt kød. Cocktail det samme. Virkelig god kvalitet, sammen med venlig og opmærksom betjening var det er meget god oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen.
Michael H
Læs mere
Jeg holdt min fødselsdag på KÖD sammen med min mand og mine børn. Det var super lækker mad. God service, rar og kompetent tjener som sørgede for vi havde en dejlig aften. God plads mellem borderne.
Kim Jørgensen
Læs mere
Jeg havde en perfekt oplevelse. Personalet havde styr på vine og kød. Serveringen var hurtig, og kødet perfekt tilberedt. Prisen ligger i den høje ende, men det kan stedet bære, pga. Kvaliteten på maden og serveringen.
Henrik Mathiasen
Læs mere
Stemningsfulde og hyggelige rammer for middag med venner. Cocktails, vin og mad var alt til topkarakter, men det der virkeligt gjorde en forskel var den helt fantastiske service. Smilende, sød, opmærksom og utroligt vidende om både mad og vin. Vores tjener Josefine gjorde en kæmpe forskel denne aften for både vores og de andre selskaber hun tog hånd om. Tak for en fantastisk aften!

Steakhouse i Aarhus

Hos KöD har vi selvsagt kødet i centrum. Din bøf bliver serveret for sig selv på tallerkenen og du kan vælge lige de sides, du godt kan lide. Vi serverer vores sides i skåle, så de er lige til at dele ved bordet. 

Vi glæder os til at byde jer indenfor hos KöD Aarhus, hvor kvaliteten er i højsædet og servicen er personlig og nærværende.

thank you so much

We will get back to you