fbpx

KöD Aarhus

Åboulevarden 23

Steakhouse i hjertet af Aarhus

KöD-eventyret begyndte i forsommeren 2014 med første restaurantåbning i Aarhus. Siden da har KöD været et yndet besøgssted for kødhungrende aarhusianere samt turister. Den store efterspørgsel gjorde, at den lille perle flyttede ind i større lokaler ved åen i Aarhus i 2017. Både de lækre bøffer, udsøgte vine samt den afslappede og hyggelige stemning fulgte med ned til vandkanten.

Restauranten ved åen giver os muligheden for at imødekomme vores gæster uanset ønsker og behov. I samarbejde vil vi skræddersy den perfekte aften, hvad enten I er et par, en familie eller et større selskab.

Vi glæder os til at byde jer indenfor hos KöD Aarhus, hvor kvaliteten er i højsædet og servicen er personlig og nærværende.

Udsøgt oplevelse!

KöD Aarhus har det møreste kød, som jeg nogensinde har smagt.
Min kæreste og jeg var inde og spise en lørdag aften, og var bestemt ikke skuffede! En fantastisk værtinde som gav gode råd om kødet, og hun ramte helt plet på vores ønsker!
Det er bestemt et anbefalelsesværdigt sted at gå hen.
Kødet var så mørt, at man kunne have skåret det med en ske

Pernille H via tripadvisor

Selskaber

Lad os gøre din aften til noget ekstraordinært

På KöD har vi stor erfaring med at planlægge og arrangere selskaber uanset størrelse, lejlighed, ønsker og behov.

Køkkenets åbningstider
  • Tirsdag – Torsdag
    17 – 21
  • Fredag – Lørdag
    17 – 22
  • Søndag – Mandag
    17 – 20

Adresse
Åboulevarden 23
8000, Aarhus C

Telefon
+45 38 41 60 50

Email
info@koedaarhus.dk

Vores mad

Velkommen til KöD Aarhus

Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet. Og sidst men ikke mindst en stemning, der giver dig lyst til at komme igen.

Vores kompetente og venlige personale er drevet af lysten til at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvor både humøret og serviceniveauet er i top.