KöD Vesterbro

Vesterbrogade 33, 1620 København V

Steakhouse i Vesterbro

Lige bag Hovedbanegården, på den pulserende Vesterbrogade ligger Restaurant KöD.

Ud over at fungere som trafikpulsåre mellem Vesterbro og det indre København ligger der utallige restauranter, caféer og barer på Vesterbrogade.

På nr. 33 åbnede KöD i April 2016, og har siden været favoritstedet for kødhungrende københavnere, turister og andet godtfolk. 

Det siger gæsterne

Hos KöD Vesterbro vil du opleve en atmosfære og betjening, der er helt nede på jorden. Vores dygtige og professionelle personale bidrager til helhedsoplevelsen med deres egen personlige facon. Her kan du læse om nogle af vores gæsters oplevelser.

Denys Miakota
Læs mere
Havde en fabelagtig middag med en ven, vi gik til forretter, indsatser og dessert. Alt var lækkert. Måske undertrykker det stegte løg i tatar smagen af ​​oksekød, det er fint at leve det meget udtalt i smagen. Bortset fra det var indsatsen god - vi har prøvet NY strip-loin og rib-eye, og begge var perfekt tilberedt, som vi bestilte. Jeg nød stedet, især godt valg af vin med mange franske, italienske og andre. Selvom det var varmt, fik vi isspanden til at køle det ned til perfektion
Ken White
Læs mere
Vi spiste her i går aftes Wow, hvad kan jeg sige, vi havde også signatursmagningsmenuen med drinksene Ti ud af ti servere var store masser af viden omkring mad og vine Værd at opleve ❤️
Jacob Uldal C
Læs mere
Fantastisk aften på Köd Vesterbrogade. Vi var et selskab på 10 mand som havde booket et privat room - det fungerede vildt godt og maden var spot on - alle 3 retter blev serveret med fin mellemrum og i rigtig høj kvalitet! Super service af samme tjener hele aftenen igennem - Vi kommer helt sikkert igen!!
Bettinakbh
Læs mere
Suveræn betjening og meget lækker mad. Vi fik 3 retters menuen, som var perfekt, og vi nød ekstra bearnaise sovs ( mange tak, den var meget god!). Så opmærksom tjenere og de gav alle suveræn betjening. Vi kommer meget gerne igen.
Catharina nielsen
Læs mere
Vi havde den bedste oplevelse i aften! Vi var 8 inde og spise til en fødselsdag, og vores tjener Karina var om os hele tiden og vi manglede ingenting! Kan 100 procent anbefales! Alt er lækkert, alt fra maden til vinen🔥🔥
Claus L
Læs mere
Vi bestilte bord til 4 personer til min datters 9 års. Der var flag på bordet da vi ankom. Vi blev taget rigtig godt imod. Og fik hurtigt gemmen gået menuen. Vi bestilte og fik kort efter maden- som var virkelig god. Gode bøffer samt en god burger til min lille datter. Tjener og kokken fortjener et stort cedeau.

en aften i kødets tegn

Som navnet antyder serverer vi bøffer fra flere forskellige hjørner af verden. Vi sørger altid for, at menukortet rummer noget til enhver smag – fra den møreste mørbrad til den fedeste ribeye.

Vi glæder os til at tage imod dig hos KöD Vesterbro

thank you so much

We will get back to you