fbpx

KöD Vesterbro

Vesterbrogade 33

Steakhouse på det pulserende Vesterbro

Lige bag Hovedbanegården, på det pulserende Vesterbrogade ligger Restaurant KöD.
Ud over at fungere som trafikpulsåre mellem Vesterbro og det indre København ligger der utallige restauranter, caféer og barer på Vesterbrogade. På nr. 33 åbnede KöD i April 2016, og har siden været favoritstedet for kødhungrende beboere fra ”Stenbroen”, men i høj grad også andre københavnere samt andet godtfolk og turister. Som navnet antyder serveres der store bøffer fra forskellige udskæringer fra hovedsageligt Danmark, Uruguay, Australien og USA flankeret af hjemmelavede saucer og lækkert tilbehør

Hos KöD Vesterbro har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer, hvor vi stiller selskabslokaler og dygtigt personale til rådighed.

Er man over 8 personer skal der forudbestilles selskabsmenu.

Vi kan huse op til 150 spisende gæster, fordelt på to etager, så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller noget helt andet, så har vi den perfekte løsning. Vi tilgodeser jeres behov og skræddersyr sammen med jer det perfekte arrangement, så I blot kan læne jer tilbage og nyde aftenen.

Send endelig en forespørgsel på selskab på info@koedvesterbro.dk

Fuldstændig fabelagtigt

Kød Vesterbro er en restaurant som aldrig skuffer. Kvalitet og æstestik er i højsæde og vigtigst af alt tilpasses der efter den enkelte. Personligt er jeg ikke meget til store bøffer og store hovedretter. Men dette imødekommes af at jeg kan bestille forretter og sides som serveres samtidig med de andres hovedretter. Det er smukt, velanrettet og smagsfuldt. Samtidig er betjeningen virkelig god. Kan i den grad anbefales.

Camilla M via tripadvisor

Selskaber

Lad os gøre din aften til noget ekstraordinært

På KöD har vi stor erfaring med at planlægge og arrangere selskaber uanset størrelse, lejlighed, ønsker og behov.

  • Søndag – Torsdag
    17 – 21
  • Fredag – Lørdag
    17 – 22

Adresse
Vesterbrogade 33
1620, København V

Telefon
+45 88 77 20 80

Email
info@koedvesterbro.dk

Vores mad

Velkommen til KöD Vesterbro

Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet. Og sidst men ikke mindst en stemning, der giver dig lyst til at komme igen.

Vores kompetente og venlige personale er drevet af lysten til at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvor både humøret og serviceniveauet er i top.