KöD København

Admiralgade 25, 1066 København K

Steakhouse i København

I det allermest centrale København – tæt på Strøget og med udsigt til Christiansborg – ligger KöD København på Admiralgade 25. Området blev før i tiden omtalt som ”Maven”; et kødmarked, hvor boderne lå tæt, og havde man en skilling på lommen, kunne man altid få et glas og en bid mad.

I dag er området velbesøgt af turister, bl.a. fordi Christiansborg, Kgs. Nytorv og Strøget indkapsler området. De små, hyggelige gader er dog også en favorit blandt lokale, der ønsker et lille pusterum fra det populære Strøget.

Det siger gæsterne

Hos KöD København på Admiralgade vil du opleve en atmosfære og betjening, der er helt nede på jorden, vores dygtige og professionelle personale bidrager til helhedsoplevelsen med deres egen personlige facon. Her kan du læse nogle af vores gæsters oplevelser.

John Haar
Læs mere
De har en himmelsk menu, hvor forretten er en hummer ravioli, der er super velsmagende. En god bøf til hoveret og en fin dessert. Super god smags oplevelse!
Martin Nielsen
Læs mere
Vi var her i går, og maden var fuldstændig i skabet. Begge mørbrader (200 og 400g) var stegt som de skulle, fritterne var sprøde og luftige, bearnaise saucen var balanceret perfekt og ikke skilt. Apple pie var også helt i skabet, eneste skuffelse var vi bestilte en til at dele, og ikke en hver.
Michael H
Læs mere
Fantastisk og virkelig lækker mad. Fik Tartar til forret, Ribeye til hovedret og Creme Brulee til dessert. Alt sammen sat lige i skabet. Fuld af smag og super mørt. Bestemt ikke sidste gang vi spiser her.
Jytte H
Læs mere
Vi havde en fantastisk dejlig aften med virkelig lækker og veltilberedt mad. Bøffen var virkelig mør og madagaskarpebbersaucen rigtig go' og tilpas stærk, mums! Betjeningen var i top og alle var smilende og imødekommende. Tak for en skøn oplevelse! Vi kommer tilbage 😋
Rosalia
Læs mere
En af de bedste oplevelser og koncepter på en søndag “Sunday Roast “. Vi var imponeret over hvor hurtigt vi fik vores mad. Fra vi bestilte, til den var der, gik der under 15 minutter. Helt sublim service. Ligegyldigt hvilken tjener der betjente os, var de meget professionelle, opmærksomme og meget søde. Kommer helt bestemt igen de varmeste anbefalinger herfra og Tak til Magnus for at sørge for os ( De var gode de special cocktails )
Helle W
Læs mere
Vi fejrede min søns studentereksamen. Vi var 9 personer. Fantastisk atmosfære og service - og maden var helt i top. Vi kommer meget gerne igen.

en aften i kødets tegn

Hos os har kødet den helt store hovedrolle. Derfor serverer vi bøffen helt for sig selv på tallerkenen. Sådan får den rigtigt lov at shine!

Vores sides og saucer serverer vi ved siden af i små skåle – de kan nemt dels ved bordet. 

Vi glæder os til at tage imod dig hos KöD København!

thank you so much

We will get back to you