fbpx

KöD København

Admiralgade 25

Steakhouse i hjertet af København

I det allermest centrale København – tæt på Strøget og med udsigt til Christiansborg – ligger KöD København på Admiralgade 25. Området blev før i tiden omtalt som ”Maven”; et kødmarked, hvor boderne lå tæt, og havde man en skilling på lommen, kunne man altid få et glas og en bid mad.
I dag er området velbesøgt af turister, bl.a. fordi Christiansborg, Kgs. Nytorv og Strøget indkapsler området. De små, hyggelige gader er dog også en favorit blandt lokale, der ønsker et lille pusterum fra det populære Strøget. 

KöD København åbnede i sommeren 2015 og fik året efter en søsterrestaurant på Vesterbro.

Dejlig aften

Min kæreste og jeg havde en dejlig aften med alt, hvad der hører sig til af lækker mad, vin og drinks, dejlig stemning og søde tjenere.

Vi fik en skøn tartar og en rigtig god bøf med tilbehør. Tjenerne var gode til at sørge for, at alt var netop, som vi ønskede det. Vinen var god og der blev fyldt godt i glassene. Vi sluttede af med en chokoladekagedessert, som også smagte fantastisk. Restauranten er enormt hyggelig og afslappet, og tjenerne tager sig godt af gæsterne.

Thea J via tripadvisor

Selskaber

Lad os gøre din aften til noget ekstraordinært

På KöD har vi stor erfaring med at planlægge og arrangere selskaber uanset størrelse, lejlighed, ønsker og behov.

Køkkenets åbningstider
  • Søndag – Tirsdag
    17 – 21
  • Onsdag – Lørdag
    17 – 22

Adresse
Admiralgade 25
1066, København K

Telefon
+45 69 15 15 19

Email
info@koedkbh.dk

Vores mad

Velkommen til KöD København

Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet. Og sidst men ikke mindst en stemning, der giver dig lyst til at komme igen.

Vores kompetente og venlige personale er drevet af lysten til at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvor både humøret og serviceniveauet er i top.