Selskabslokaler i København

Kosmopol

Den imponerende festsal indbyder, med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner, til både den intime og storslåede middag; til julefrokosten, fødselsdagen eller receptionen, og selvfølgelig til højtideligheder såsom bryllupper og konfirmationer. Salen egner sig til enhver form for fest.

Festsalen er på én gang både rummelig og stemningsfuld. Der er mulighed for at indrette salen, præcis som I ønsker det – uanset om ønsket er et stående arrangement eller siddende bespisning ved rund- eller langborde. Den smukke sal kan rumme fra alt mellem 30 og helt op til 150 gæster.

Læs mere her

KöD København

Herreværelset

Dit perfekte selskabslokale hvor I sidder helt for jer selv. Lokalet er perfekt til 6 personer og I kan lukke døren helt og være helt jer selv.

Betingelser for leje af herreværelset:

Det koster som udgangspunkt ikke noget at leje herreværelset, udover det mad og drikke I køber via os. Dog er der enkelte regler for at booke det en fredag eller lørdag.

  • I kan booke kl. 18.00 eller 20.30 og have bordet i max 2.5 time, hvis I køber for minimum 2.000 kr
  • Køber I for minimum 3.500 kan I booke bordet når I vil, og have det så længe I har lyst.

Kælderen

Det er oplagt at holde dit selskab på KöD. Vi kan tilpasse os dine ønsker. Vi har en stor kælder med plads til dit private selskab, hvor der tilmed er egen bar som en integreret del af festen.

KöD Vesterbro

Kælderen

Med plads til 60 spisende gæster

Jagtstuen

Et afsides lokale med plads til 20 spisende gæster

Stalden

Et langbord med plads til 12 spisende gæster

Laden

To langborde med plads til 16 spisende gæster