Indtil den 16. januar 2022 kan du nyde KöD’s populære julemenuer. Vi har sammensat tre forskellige menuer – alle med godt kød samt sprød og saftig and i fokus. – Julemenu skal forudbestilles.
Som noget nyt i år tilbyder vi at afholde din julefrokost i dagtimerne på din foretrukne KöD-restaurant. På KöD kan vi rumme både store og små selskaber, og I kan få lokaler helt for jer selv.
Kontakt os på info@restaurantkoed.dk for et uforpligtende tilbud til din julefrokost
Tallerkenanrettet forret
Hjemmebagt foccacia brød
– Flagesalt samt estragon- & sennepscreme
KöD Tatar
Dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porreolie & grove croutoner
Serveres på delefade og med genopfyldning
KöD
Tri-Tip Roast fra Uruguay
Langtidstilberedt med rosmarin & havsalt
Sprængt andebryst fra Frankrig
Tilbehør
Steak Fries
m. havsalt & timian
Ristede marksvampe
m. timian & syltede perleløg
Grønkålssalat
m. appelsinvinaigrette & granatæble
Sauce
Signatursauce – Portvinsglace
Hjemmerørt lun bearnaisesauce
Hvid chokolade
m. brændte mandler, kirsebær, mørk chokoladegren & rød melde
Tallerkenanrettet forret
Hjemmebagt foccacia brød
– Flagesalt samt estragon- & sennepscreme
KöD Tatar
Dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porreolie & grove croutoner
Luftørret skinke & tempurarejer
Friterede rejer i tempura m. 24 mdr. serranoskinke, hvidløgsmayo, sprøde urter & Vesterhavsost
Serveres på delefade og med genopfyldning
KöD
Tri-Tip Roast fra Uruguay
Langtidstilberedt med rosmarin & havsalt
Sprængt andebryst fra Frankrig
Krogmodnet oksemørbrad fra Uruguay
Tilbehør
Steak Fries
m. havsalt & timian
Ristede marksvampe
m. timian & syltede perleløg
Grønkålssalat
m. appelsinvinaigrette & granatæble
Sauce
Signatursauce – Portvinsglace
Hjemmerørt lun bearnaisesauce
Hvid chokolade
m. brændte mandler, kirsebær, mørk chokoladegren & rød melde
Tallerkenanrettet forret
Hjemmebagt foccacia brød
– Flagesalt samt estragon- & sennepscreme
KöD Tatar
Dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porreolie & grove croutoner
Sprøde tempura tacos
Sprøde skaller m. friteret reje, chipotlemayo, syltet grønt & sakura
Serveres på delefade og med genopfyldning
KöD
Sprængt andebryst
Frankrig
Krogmodnet oksemørbrad
Uruguay
New York Strip
USA
Tilbehør
Steak Fries
m. havsalt & timian
Ristede marksvampe
m. timian & syltede perleløg
Grønkålssalat
m. appelsinvinaigrette & granatæble
Sauce
Signatursauce – Portvinsglace
Hjemmerørt lun bearnaisesauce
Hvid chokolade
m. brændte mandler, kirsebær, mørk chokoladekvist & rød melde
Tilkøbsmuligheder
Velkomstbobler 70,-
Kaffe & thé 30,-
Kaffe, thé & avec 85,-
Fri bar i husets cocktails
Samme tidsrum som fri øl, vin & vand 195,-
3 timer i forlængelse af fri øl, vin & vand 395,-
Alle priser er pr. person
Standard (inkluderet)
Garganega Verona, Cantina di Negrar, 2019 – Italien
Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018 – Italien
Luksus (+120,- pr. person)
Grüner Veltliner, Steininger, 2020 – Østrig
Ripasso Pietra Antica, Cantina di Monteforte, 2019 – Italien
Premium (+420 pr. person)
Riesling Trocken, Prinz, 2020 – Tyskland
Chateau Rahoul Rouge, 2016 – Frankrig